Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,6 WTF)

Solliciteer nu

Vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,6 WTF)

Wil jij bijdragen aan onze ambitie voor een gezonde school?

Full-time / Part-time · Slotermeerschool

Voor de Slotermeerschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij een energieke, enthousiaste en actieve vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Jij bent een dynamische leerkracht die kinderen weet te stimuleren, zodat ze zich ontwikkelen tot zelfstandige en evenwichtige volwassenen die een leven lang bewegen belangrijk vinden.

Bewegen is een van de speerpunten die hoort bij één van onze vier pijlers “Brede talentontwikkeling”. Tevens draagt bewegen en bewegingsonderwijs bij aan onze ambitie voor een gezonde school. 

Je wilt nieuwe dingen leren, waardoor je steeds beter leert inspelen op wat er nodig is. Je hebt een open en positieve persoonlijkheid en je durft je kwetsbaar op te stellen. Je bent bevlogen, levert kwaliteit en houdt van samenwerking. Dit zie je terug in de manier waarop je lesgeeft. Verder beschik je over:

Verder beschik je over:

  •  Een afgeronde ALO-opleiding, je bent lesbevoegd;

  • (stage)Ervaring in het basisonderwijs;

  • Een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

Draagt graag bij aan de ontwikkeling van onze multiculturele leerlingen


Werkt vanuit pedagogisch tact
 
Bent proactief en pedagogisch sterk

Bent energiek en betrokken

Slotermeerschool

We hebben een heel diverse doelgroep met meer dan 35 nationaliteiten. Hier zijn we trots op! Dit betekent dat:

  • We veel aandacht besteden aan taal en spraak;
  • Een deel van onze kinderen iets extra’s nodig hebben. Hier hebben we ook de faciliteiten voor;
  • Je hier echt het verschil kunt maken voor kinderen.

Wat teamleden zeggen:

Malyssa Welle
“Ik heb het al vijf jaar ontzettend naar mijn zin op de Slotermeerschool. Ik heb hiervoor op andere scholen gewerkt maar ik voel me hier het meest op mijn plek. Hier kan ik echt een verschil maken.”

Romy Klaver

"Als ik aan de Slotermeerschool denk, ben ik trots op de manier waarop wij alle kinderen proberen te zien en proberen aan te sluiten op ieders ontwikkeling en talenten."

Op de Slotermeerschool werken wij vanuit de kernwaarden verbondenheid en verantwoordelijkheid. Wij zien een veilig, pedagogisch klimaat als voorwaarde om tot ontwikkeling te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken daarbij naar de individuele behoefte van ieder kind en hanteren het uitgangspunt: 'het goede doen, op het juiste moment, ook in de ogen van de ander'..

Onze missie: "Zijn wie je bent met al je talent!"

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding wordt gewerkt.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF. Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- (LB) bruto per maand (op basis van een voltijdsaanstelling) + toelages. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Binnen STWT  besteden we veel aandacht aan de begeleiding van starters en worden er regelmatig intervisiebijeenkomsten georganiseerd.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching en fietsregeling. Daarnaast stimuleert de stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Contact: 

Lijkt het je wat, maar twijfel je of heb je nog vragen? Bel ons dan even, we bespreken dit graag met je! We zijn bereikbaar op 020-6132233, je kunt vragen naar de directeur Christl Buijs. Of je kunt ons een email sturen naar buijs@slotermeerschool.nl

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk uiterlijk voor 15 juni 2024 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!