Open sollicitatie, Talenten Pool STWT

Solliciteer nu

Open sollicitatie bij STWT

Wil jij werken in een uitdagende omgeving waar samen leren en samenwerken centraal staan voor zowel leerlingen als medewerkers? In het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West  verzorgen wij op verschillende locaties Ondernemend Openbaar Onderwijs. 

FULL-TIME / PART-TIME · AMSTERDAM NIEUW-WEST

STWT zoekt gediplomeerde fulltime en parttime leerkrachten

Je hebt een pabo-diploma op zak of je rondt je LIO-stage bijna af. Je bent al enige jaren aan het werk en je wil iets anders. Het maakt niet uit welke verandering je zoekt - wij nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken! 

De scholen van STWT

Alle scholen binnen onze stichting zijn openbare scholen. Wat onze scholen met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onderwijs, met zoveel mogelijk aandacht voor de eigenheid van ieder kind. De scholen staan voor een veilige omgeving waarin we met respect met elkaar omgaan. Elke school afzonderlijk heeft zijn eigen identiteit en onderwijsconcept. 

Wij hebben 16 scholen, waarvan onder andere Montessorischolen, Daltonscholen, een school voor kinderen van 4 t/m 18 jaar (Spring High) en een school voor speciaal basisonderwijs (https://www.sbodekans.nl/). We hebben scholen met 100 leerlingen, met 300 zelfs met 700 leerlingen. Waar werk jij het liefst?

Onze waarden zijn uniciteit, openheid, verbondenheid en verantwoordelijkheid.

Bij STWT leren we voor het leven. We leren van en met elkaar, we luisteren, leggen de verbinding en nemen verantwoordelijkheid. We bouwen op elkaars krachten en erkennen elkaars verschillen. Zo verbeteren we ons onderwijs, elke dag een beetje meer. Onze 16 scholen in Amsterdam Nieuw-West zijn voortdurend in beweging.

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Startende leerkrachten krijgen professionele begeleiding. STWT medewerkers beoordelen de werkomgeving als uitdagend.

Voor leerkrachten bedraagt het salaris maximaal € 4.573,- of € 5.329,- bruto per maand (salarisschaal LB of LC van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Jij bepaalt in overleg met de school zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via de STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie

Heb je een vraag? Via het sollicitatieformulier heb je de mogelijkheid deze te stellen. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. 

Zodra we passende mogelijkheden zien, nemen we direct contact op!

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!