Onderwijscoördinator (0,6-1,0 WTF)

Solliciteer nu

Onderwijscoördinator (0,6-1,0 WTF)

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hecht en warm team, dat de handen ineen slaat om samen iets heel moois neer te zetten?

Full-time / Part-time · De Punt

Ben je intern begeleider en ligt je hart vooral bij het begeleiden van leerkrachten? Denk je graag mee over effectieve instructie en differentiatie en het geven van feedback na lesbezoeken waarmee je de lessen nog effectiever maakt?  Dan is de functie van onderwijscoördinator echt iets voor jou!

Voor OBS De Punt, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoeken we vanwege de pensionering van onze collega per 1 augustus een onderwijscoördinator (0,6 - 1,0 WTF).

Op OBS De Punt doen we het net even anders. Waar veel scholen werken met interne begeleiders met een breed takenpakket, hebben wij de rollen scherper verdeeld binnen ons ondersteuningsteam: de procesbegeleider onderwijskwaliteit is verantwoordelijk voor de uitvoering van de kwaliteitscyclus en doorgaande lijn, de zorgcoördinator coördineert de leerlingenzorg die buiten de basisondersteuning valt en de onderwijscoördinator houdt zich bezig met de ondersteuning en begeleiding van het team bij hun taak van het lesgeven.

Naast deze taken houd je je bezig met het aansturen van de RT-ers in school én werk je met de locatie manager van het naschools aanbod aan een doorlopende leerlijn. Je hebt een directe samenwerking met de zorgcoördinator wanneer blijkt dat leerlingen meer nodig hebben dan wat binnen de basisondersteuning valt. Zij gaat voor deze leerlingen verder aan de slag. Met de procesbegeleider onderwijskwaliteit deel je de trends in de groepen die belangrijk zijn voor het vaststellen van de juiste schoolbrede interventies. Voor hem fungeer je als sparringpartner bij de uitvoering van de kwaliteitscyclus.

We zijn op zoek een onderwijscoördinator, jij:
● Beschikt over coachende vaardigheden en die daarmee de leerkrachten in hun kracht zet;
● Kan anderen inspireren en enthousiasmeren;
● Bent iemand met wie het prettig samenwerken is in het ondersteuningsteam;
● Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en een onderzoekende houding;
● Hebt HBO/WO denk- en werkniveau.

OBS De Punt:
De Punt heeft een breed onderwijsaanbod. Naast de cognitieve vakken is er aandacht voor bewegen, muziek, techniek, en beeldende vorming. Na lestijd kunnen de leerlingen deelnemen aan diverse naschoolse activiteiten. Wij willen dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen en ruimte krijgen om hun talenten te ontdekken. Dit doen we in 18 groepen met ongeveer 400 leerlingen.

Het team van De Punt is divers en bestaat uit 40 betrokken collega's die samen het verschil willen maken voor de leerlingen. Samen met de leerlingen werken we aan het vormgeven van hun toekomst. Wij maken daarbij onze keuzes op basis van onze waarden: Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Wat bieden wij:
Wij bieden een inspirerende functie in een hecht team. Wij geven het onderwijs samen vorm en zijn volop in ontwikkeling. Er is ruimte voor talenten en ideeën van alle teamleden.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal € 5.862,- bruto per maand (salarisschaal LC van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Onze school maakt deel uit van Stichting Westelijke Tuinsteden. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een uitgebreide reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem telefonisch contact op met Marga Kocken of Froukje Mulder, directie van OBS De Punt, op 020-6199743/06-83849990.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk voor 26 april 2024 via deze site. Het enige dat we nodig hebben is je CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie je bent en waarom we op zoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!