Nieuwsgierige groepsleerkracht middenbouw ( 0,4-0,8 WTF)

Solliciteer nu

Nieuwsgierige groepsleerkracht middenbouw (0,4 - 0,8 WTF)

Ben jij die leerkracht die vanuit eigenheid meebouwt aan onze Montessorischool om samen leerlingen breed te laten ontwikkelen?

Full-time / Part-time · De Einsteinschool

De Einsteinschool, een openbare Montessori basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoekt per 1 augustus 2023 een groepsleerkracht voor haar middenbouwgroepen.

Jij bent de leerkracht die kinderen helpt te worden wie ze zijn. Je gelooft erin dat alleen scores niet leidend zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Je begrijpt dat het aanleren van vaardigheden ook het zelfvertrouwen versterkt. Buiten de lijntjes kleuren durf je wel, want methodes zijn voor jou niet bepalend. Ook heb je vertrouwen in het eigen kunnen van de kinderen. Kortom, ben jij een ambitieuze leerkracht die mee wil bouwen aan een nieuwe Montessorischool en die zijn eigen pad volgt? Dan willen we graag dat je onderdeel wordt van ons team.

Je beschikt verder over

Om jezelf, je leerlingen en ons als team te ontwikkelen staat jouw nieuwsgierigheid en ontwikkelzin voorop. Ook is het handig als je:

  • PABO bevoegd of in-opleiding bent;
  • affiniteit met of werkervaring in het Montessorionderwijs hebt;   
  • een ontwikkelgerichte, proactieve en pedagogische grondhouding hebt.

De Einsteinschool

De Einsteinschool is met een kleine, gezellige school die veel aandacht heeft voor het kind, de wijk en elkaar. Het kind staat centraal en daarna de leerling. Wij hechten aan de verbondenheid in de omgang met elkaar en stimuleren verwondering over de wereld om daarmee ook de basisvaardigheden te ontwikkelen.

Als leerkracht op de Einsteinschool werk je vanuit een moderne invulling van het montessorionderwijs waarbij bewegingsonderwijs en cultuureducatie een belangrijke rol spelen. Daarnaast krijg je veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Bij ons kan je meedenken over en bouwen aan de toekomst van de school. We werken in autonomie vanuit de relatie en hebben een zeer gemotiveerd team. Op de Einsteinschool ben je automatisch onderdeel van een lerende organisatie met een dynamisch bestuur.

Onze missie: Zin in school! 

Weet dat wij het belangrijk vinden dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Jouw zin draag je namelijk over aan het kind. Wij zijn ambitieus, enthousiast en leergierig. Primaire vragen die wij ons stellen zijn: Wat heeft het kind nodig? Wat vraagt dit van ons onderwijs? Dit onderwijs maken we met elkaar binnen een duidelijke set aan waarden en heldere afspraken. Dat zorgt voor eenheid en rust. Meer weten? www.stwt.nl 

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om samen te zijn in een klein, professioneel en enthousiast team om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hechte gemeenschap van kinderen, ouders en collega's. Hierbinnen hebben we ruime aandacht voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en voor elkaar.

De aanstelling heeft een omvang van 0,4 - 0,8 WTF. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring (LB CAO-PO).

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Urat (06-43204325) of Maarten (06-53945084) - directie Einsteinschool.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Het enige dat we nodig hebben is je CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie je bent en waarom we op zoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken wij direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!