Leerkracht IKC (0,6 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht IKC Sloterdijk
(0,6 - 1,0 WTF)

Ben jij een enthousiaste en toegewijde onderwijsprofessional met een passie voor opvang & onderwijs?

Full-time / Part-time · IKC Sloterdijk

Voor Integraal Kind Centrum Sloterdijk zoeken wij per 1 augustus een enthousiaste leerkracht voor de onderbouw (0,6 - 1,0 WTF).

Hoe de toekomst eruit ziet weet niemand. Daarom geven we kinderen bij IKC Sloterdijk de vaardigheden die ze nodig hebben in een wereld vol mogelijkheden. Kun jij kinderen inspireren om te ontdekken en zelf te ervaren? Durf jij ze te laten dromen? Dan is IKC Sloterdijk de plek voor jou!

IKC Sloterdijk opent in september 2024 de deuren in een gloednieuw en duurzaam gebouw genaamd ‘Floating Gardens’. Het is een samenwerking tussen Impuls Kinderopvang en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) en momenteel volop in ontwikkeling om open te gaan als eerste kindcentrum in de opkomende stadswijk Sloterdijk Stationskwartier.

Ben jij een enthousiaste en toegewijde onderwijsprofessional met passie voor ervaringsgericht en thematisch onderwijs? Ben je op zoek naar een inspirerende nieuwe uitdaging? Dan is ons team op zoek naar jou!

Over IKC Sloterdijk:

Wij werken met een team van professionals voor opvang en onderwijs. Daarbij worden diverse vakdocenten betrokken bij de groep voor o.a. kunstvakken, muziek, techniek, natuur en sport. De duo directie is samen verantwoordelijk voor het hele IKC. We werken en denken als team vanuit één geheel.

We streven naar een geïntegreerde aanpak van opvang en onderwijs, waarbij we een omgeving creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een doorlopende lijn van 0 tot 13 jaar. Wij geloven in de kracht van ervaren en stimuleren kinderen om nieuwsgierig te zijn en op onderzoek uit te gaan. Onze aanpak in de opvang en het onderwijs is gebaseerd op de uitgangspunten van ervaringsgericht onderwijs: betrokkenheid, welbevinden en krachtige leeromgeving. 

Bij IKC Sloterdijk omarmen we ervaringsgericht onderwijs, waar nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd en creativiteit wordt aangemoedigd. We geloven in het leren door te doen, door te ontdekken en door te ervaren. Daarbij organiseren wij het onderwijs in gemengde groepen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat leerlingen elkaar op die manier versterken, ondersteunen, uitdagen, enz.

Wij zoeken een leerkracht die:

  • enthousiast is over en gelooft in doorgaande ontwikkellijn;

  • een bijdrage kan leveren aan thematisch onderwijs;

  • bij voorkeur ervaring heeft in de onderbouw;

  • kan pionieren en wil bijdragen aan de start van ons IKC;

  • past bij een vooruitstrevend en enthousiast team en meedenkt over de toekomst.

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding wordt gewerkt. Je werkt nauw samen met de rest van het team opvang & onderwijs.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar met zicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 5.862,--  bruto per maand (salarisschaal LB of LC van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Binnen STWT is er volop ruimte voor scholing en ontwikkeling, voor begeleiding van starters en er worden regelmatig intervisie bijeenkomsten georganiseerd.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: gunstige reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie: 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met de directeur Roel Braeken, per mail: r.braeken@stwt.nl

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar voor 17 juni 2024 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!