Leerkracht groep 7 of 4 (0,6 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 4 of groep 7

Vind jij de Daltonwaarden heel belangrijk voor jezelf én om aan kinderen mee te geven?

Full-time / Part-time · Daltonschool Louis Bouwmeester

Voor onze openbare Daltonschool Louis Bouwmeester in Nieuw-West zoeken we een enthousiaste en betrokken leerkracht voor een groep 7 (0,6-1,0 WTF) of een groep 4.

Je hebt kennis van leerlijnen en je kunt werken met methodes (o.a. Wereld in Getallen en Taal Actief) die nodig zijn om een kind optimaal ondersteuning te kunnen bieden. Je vindt het belangrijk om aan te sluiten bij onze Daltonwaarden, zoals het ontwikkelen van zelfstandigheid, samenwerking en verantwoordelijkheid. Ook ben je iemand die goed kan samenwerken met collega's, weet je prima je pedagogische kwaliteiten in te zetten en houd je van aanpakken. Daarnaast kan je proactief handelen en werken. En je maakt een bewuste keuze om te werken in onze prachtige multiculturele wijk.

Je beschikt over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

 • ervaring of affiniteit met het Daltononderwijs;

 • bij voorkeur ervaring met het lesgeven aan het oudere kind tot en met groep 8 óf met het jongere kind (groep 1 tot en met 4);

 • bij voorkeur ervaring met NT2-onderwijs óf affiniteit met multi-diversiteit.

Daltonschool Louis Bouwmeester:

De Louis Bouwmeester is een openbare Daltonschool gelegen in de Amsterdamse wijk Slotervaart. Op onze school krijgen leerlingen de kans om zich optimaal te ontwikkelen tot zelfstandige en sociaalvaardige volwassenen. De rode draad voor ons onderwijs bestaat uit zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerking. De Louis Bouwmeester is een sportactieve school, met aandacht voor cultuur en natuur.

Onze missie: Iedereen telt mee!

Onze Daltonkinderen starten na groep 8 als zelfstandige en leergierige jong- volwassenen het voortgezet onderwijs in. Wij dragen onze Daltonvisie uit, wat overzicht en ruimte geeft voor ontwikkeling en ambities. 

Wat wij bieden:

 • Je maakt deel uit van een gedreven bouw, met ervaren en enthousiaste collega's. We realiseren een dagdeel van de dag, waarop je in de gelegenheid bent om administratieve zaken, lesvoorbereiding en collegiaal overleg te kunnen plannen. Op dat moment geeft een vakdocent een creatief vak of gym.

 • Je wordt teamlid van een enthousiast en behulpzaam Daltonteam, met betrokken kinderen en ouders. Naast jou staan ervaren collega's, een IB-er en onderwijsondersteuners. 

 • De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF. De inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring (LB of LC CAO-PO).

 • Al naar gelang jouw persoonlijke ontwikkeling, bieden wij coaching on the job.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling en fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert de stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Ingeborg v.d. Meulen, directeur van de Louis Bouwmeesterschool via 020-6150381 of i.vandermeulen@louisbouwmeesterschool.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief (via het sollicitatieformulier) met jouw verhaal.

 • Vul je basisgegevens in;

 • Beantwoord enkele vragen in ons sollicitatieformulier;

 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!