Leerkracht groep 7 (0,6-1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 7 (0,6-1,0 WTF)

Op De Vlaamse Reus stimuleren we leerlingen om in hun ontwikkeling steeds een stap verder te zetten.  

Full-time / Part-time · De Vlaamse Reus

Word jij enthousiast van het stimuleren van leerlingen om zich continu verder te ontwikkelen? Wil jij graag werken op een gezellige buurtschool met een mix van culturen en betrokken leerkrachten? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!

De Vlaamse Reus is een school waar ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO) wordt gegeven. Wij zoeken een leerkracht voor wie de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen belangrijk is en die ruimte geeft een hun eigen talenten.

Ben je iemand die graag nieuwe dingen leert? Heb je een open en positieve houding? Ben je een teamspeler en vind je het fijn om de ruimte te hebben om je eigen creativiteit in te zetten? Dan is de Vlaamse Reus echt een school voor jou!

Je beschikt over:

  • een pabo-opleiding, je bent lesbevoegd,

  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding,

  • een grote dosis nieuwsgierigheid.

De Vlaamse Reus:

De Vlaamse Reus ligt in een rustige en groene straat in Nieuw-Sloten. Wij werken vanuit onze visie: Ontwikkelingsgericht Onderwijs. Onze gezellige school heeft ongeveer 370 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Met een grote betrokkenheid en passie werken wij aan de brede persoonsontwikkeling van onze kinderen.

Wij zijn trots op onze onderwijsontwikkeling, de gezellige sfeer in de school en de grote ouderbetrokkenheid.

Ouders geven aan de school te ervaren als een kleinschalige school, waar een open en fijne sfeer hangt. De leerkrachten zijn er altijd voor de kinderen en er is een hecht team. Het is een school waar de ouders elkaar kennen en groeten en waar eenieder zichzelf mag zijn.  

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een gezellig, professioneel, creatief en muzikaal team. Wij zien elkaar en zijn op een goede manier bij elkaar betrokken.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. In deze wijk is het nog vrij parkeren. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.  

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Karin Beerepoot, schoolleider, op 0613008972 of per e-mail: directie@devlaamsereus.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. Met geschikte kandidaten maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

• Je vult basisgegevens in.
• Beantwoord de vragen in het sollicitatieformulier.
• Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!