Leerkracht groep 4 (0,4-0,8 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 4 (0,4 - 0,8 WTF)

Word leerkracht van groep 4!

Full-time / Part-time · De Vlaamse Reus

Bouw aan de toekomst bij OBS de Vlaamse Reus
Wil jij deel uitmaken van een inspirerend schoolteam en een belangrijke rol spelen in de toekomst van onze leerlingen? Gevestigd in het hart van Amsterdam Nieuw-West, straalt OBS De Vlaamse Reus de warmte uit van een dorpsschool. Samen omarmen we Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO) en bieden we een veelzijdig aanbod waarin de unieke talenten van ieder kind tot bloei komen.

Over jouw nieuwe functie:
Werken met kinderen in groep 4 is een avontuur vol ontdekkingen en verwondering. We zoeken een energieke leerkracht voor 2 dagen in de week, maar als je meer wilt dan staan we daar zeker voor open. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je functie uit te breiden met lesgeven in een hogere groep. Bij ons sta je er nooit alleen voor. Naast dat je in een duo-functie werkt, heb je ook een collega in de parallelle groep. Daarnaast ben je nooit alleen binnen ons team; we staan altijd voor elkaar klaar.

Maak kennis met onze school:
Dagelijks dagen we onze leerlingen uit. We vormen een dynamisch team en geven les aan 370 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Op OBS De Vlaamse Reus geloven we in gedeelde verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan de school waarin iedereen de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Werken binnen ons team kenmerkt zich door samenwerking en ondersteuning. Ons team is collegiaal en ook een bron van plezier. Onze leerlingen, ouders en teamleden hebben diverse achtergronden en dat maakt onze school sterk. Iedereen is hier welkom en voelt zich betrokken bij onze school.

Dit hebben we jou te bieden:

 • Een leerzame rol: haal het beste uit jezelf.

 • Creatieve vrijheid: jouw ideeën worden gezien.

 • Mogelijkheid van flexibele werktijden.

 • Professionele ontwikkeling: mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te groeien als leerkracht.

 • Een sterk team: werk in een dynamisch team waar samenwerking en plezier centraal staan.

 • Salaris: bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitgebreide reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling en nog veel meer: profiteer van diverse extra's.

We zien graag dat je:

 • Een pabo-opleiding hebt afgerond.

 • Pedagogisch sterk in je schoenen staat.

 • Beschikt over nieuwsgierigheid die je stimuleert om te blijven leren.

 • Ervaring hebt met Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO) of je wilt daar alles van wilt weten.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt.

Natuurlijk zeg jij JA tegen deze baan!
Solliciteer direct via deze site.
Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Karin Beerepoot of Marijke Spaan via 020-3468400 of 06-13008972/06-10037531. We kijken ernaar uit om van je te horen!