Leerkracht groep 3 of 4 (1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 3 of 4

Ben jij de de leerkracht die elke dag het verschil wil maken?

Full-time / Part-time · Huizingaschool

Voor de Huizingaschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 augustus 2024 een leerkracht voor groep 3 of 4.

Over de rol

Wil jij elke dag het verschil maken en houd je ervan om iedere leerling uit te dagen het beste uit zichtzelf te halen? Houd je van de uitdaging om met iedere leerling samen uit te vinden wie hij is en wat hij kan? Is jouw pedagogisch zijn je basis? Combineer je het werken met methodes en gebruik je uitdagende werkvormen. Geef jij je eigen kleur in de klas?

Als onze nieuwe collega draag je bij aan teamontwikkeling en aan onze professionele cultuur, waarin van en met elkaar leren een grote plek heeft. Je houdt van samenwerken, leren én samen plezier maken. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding; 

  • of een hbo/wo opleiding aangevuld met lesbevoegdheid;

  • pedagogisch tact.

Over de school

De Huizingaschool is een plek waar aandacht is voor iedereen. Het is een levendige en sportieve openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West. 

We leiden kinderen op tot wereldwijze, kritisch denkende wereldburgers, die samenwerken om de wereld een stukje mooier te maken. Respect voor jezelf, de ander en de omgeving is daarbij de grondhouding. 

We willen kinderen zoveel mogelijk laten leren en ervaren, om ze optimale kansen te bieden in de samenleving. Ons doel is bij te dragen aan de algehele ontplooiing van kinderen als mens. Daarom hebben we naast de cognitieve ontwikkeling, ook oog voor de lichamelijke, sociaal-emotionele en creatieve talenten van onze leerlingen. 

We willen kinderen het beste onderwijs geven dat wij kunnen bieden. Binnen ons onderwijs werken we vanuit hoge verwachtingen en geven de leerkrachten doelmatige en uitdagende instructie. Onze klassenorganisatie is voorspelbaar en taakgericht, met een duidelijke doorlopende leerlijn van Voorschool tot groep 8. Wij verzorgen betekenisvol onderwijs waarbij het dagelijks leven centraal staat. Daarom gaan we ook veel op pad buiten de school. Het stimuleren van taal loopt daarbij als rode draad door het programma. Tevens zijn we op school veel in beweging, omdat dit het leren stimuleert.  

Als school beseffen we dat we het niet alleen kunnen. Daarom werken we nauw samen met ouders en de buurt. De vraag bij deze samenwerking is telkens: hoe zorgen we met zijn allen voor een goede toekomst van onze kinderen?   

Wat bieden wij

Aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve oplossingsgerichte houding wordt gewerkt. Er is volop ruimte voor scholing en ontwikkeling. De aanstelling heeft een omvang van 1 WTF (5 dagen). 

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: gunstige reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je reageren op deze vacature? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Susan Herrings, directeur, 06-30984350. Je kunt altijd mailen naar sherrings@huizingaschool.nl.

Interesse?

Zoek je een inspirerende uitdaging? Solliciteer voor 10 juni gemakkelijk via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel ons wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ons team verwelkomt je met open armen.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!