Leerkracht groep 1/2 (1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1/2 (0,6 -1,0 WTF)

Wil jij écht het verschil maken voor de ontwikkeling van kinderen?

Full-time · Burgemeester de Vlugtschool

Herinner jij nog je eerste schooldag? Dat je het heel spannend vond om als vierjarige kleuter voor het eerst naar school te gaan maar gelukkig warm werd ontvangen door een hele lieve meester/juf? 

Voor één van onze kleutergroepen zijn we opzoek naar een lieve en bevlogen juf of meester die net als wij gelooft in spelend leren en dit ook toepast. Vind je het leuk om thematisch te werken en kun je goed samenwerken in een team? Kom dan eens langs voor een kennismaking of solliciteer via onderstaande button.

Je beschikt verder over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding;
  • de interesse om het onderwijs je eigen te maken;
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

Wie zijn wij?

Op de Burgemeester de Vlugtschool maak je écht het verschil voor de ontwikkeling van kinderen. Bovendien krijg je de kans jezelf te ontplooien. Wil jij onze kinderen en collega’s helpen om boven zichzelf uit te stijgen? Zorg jij voor actief, betekenisvol onderwijs dat kinderen klaarstoomt voor de toekomst?

De leerkrachten bij ons zijn het best te omschrijven als fijne, warme positieve mensen die aandacht hebben voor elk kind, ouders/verzorgers en elkaar. Je past bij ons als je een teamspeler bent die door het vuur gaat voor het beste onderwijs, waarbij kwaliteit en onze kernwaarden; aandacht, welbevinden, vertrouwen en creativiteit centraal staan.

Voor nieuwe medewerkers bieden we professionele begeleiding om jou zo goed mogelijk te laten landen. Je komt te werken in een bruisend team met de daarbij bijbehorende teamactiviteiten; borrels, sporten en inspiratiemomenten. 

Wij bieden:

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF en het salaris bedraagt maximaal € 4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: uitstekende reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt ruimte voor ontwikkeling via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Kan je niet wachten om bij ons op de koffie te komen? Of heb je voor nu dringende vragen? Neem dan contact op met Juul van der Meer via 020-6130013.

Luister ook naar onze podcast: WerkenBij FM om te horen hoe leerkrachten de Burgemeester de Vlugtschool ervaren. Of bekijk onze promovideo.

Interesse?

Reageer per direct! Het enige dat we nodig hebben is je CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie je bent en waarom we op zoek zijn naar jou.

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!