Leerkracht groep 1/2 (0,6-1 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1/2 (0,6-1 WTF)

 Op de Slotermeerschool zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste leerkracht voor Groep 1/2 (onderbouw) voor 0,6 tot 1,0 WTF.

Full-time / Part-time · Slotermeerschool

Ligt jouw hart bij het jonge kind en de mensen in Nieuw-West? Bouw je graag mee aan een gezamenlijke werkwijze waar kinderen zichzelf kunnen ontplooien en onderzoeken waar hun talenten liggen? Werk je graag samen in een betrokken, open en energiek team? Voel je je thuis in een omgeving waar flexibiliteit en eigen inbreng gewaardeerd worden? Dan is de Slotermeerschool op zoek naar jou!

Voor de Slotermeerschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij een energieke en enthousiaste leerkracht voor de onderbouw (0,6 -1,0 WTF), startdatum in overleg.

Onderbouw op de Slotermeerschool
Momenteel kiezen we een nieuwe methode* en verwachten hier volgend jaar mee te starten. Belangrijk onderdeel van deze methode zal het thematisch werken en het leren door spelen in de hoeken zijn. Op elke verdieping zijn er meerdere unieke hoeken waar kinderen op vastgestelde tijden interdisciplinair kunnen spelen. Met flexibele wanden tussen de lokalen kunnen we de hoeken vergroten en verrijken, waardoor leerkrachten meer mogelijkheden hebben om samen te werken en ideeën uit te wisselen. Daarnaast werken we thematisch in de onderbouw, waarbij de thema's de basis vormen voor de inrichting van de hoeken. Alle leer- en ontwikkelingsgebieden van kleuters komen aan bod in deze hoeken.

We bieden uitgebreide ondersteuning in de onderbouw. Drie dagen per week is er onderwijsondersteuning in jouw groep aanwezig. Daarnaast hebben we een ervaren IB-er, een schoolopleider en een coach tot onze beschikking. Je werkt samen met 8 directe collega's in de onderbouw, bestaande uit 5 leerkrachten en 3 assistenten.

* Op dit moment overwegen we Basisontwikkeling, Speelplezier en Piramide als mogelijke methodes.

Jij..... 

Hebt ervaring en affiniteit met het jonge kind
 
Bouwt graag samen met collega's aan een gezamenlijke werkwijze 

Draagt graag bij aan de ontwikkeling van onze multiculturele leerlingen

Bent proactief en pedagogisch sterk

Bent energiek en betrokken

Slotermeerschool

We hebben een heel diverse doelgroep met meer dan 35 nationaliteiten. Hier zijn we trots op! Dit betekent dat:

  • We veel aandacht besteden aan taal en spraak;
  • Een deel van onze kinderen iets extra’s nodig hebben. Hier hebben we ook de faciliteiten voor;
  • Je hier echt het verschil kunt maken voor kinderen.

Wat teamleden zeggen:

Malyssa Welle
“Ik heb het al vijf jaar ontzettend naar mijn zin op de Slotermeerschool. Ik heb hiervoor op andere scholen gewerkt maar ik voel me hier het meest op mijn plek. Hier kan ik echt een verschil maken.”

Romy Klaver

"Als ik aan de Slotermeerschool denk, ben ik trots op de manier waarop wij alle kinderen proberen te zien en proberen aan te sluiten op ieders ontwikkeling en talenten."

Op de Slotermeerschool werken wij vanuit de kernwaarden verbondenheid en verantwoordelijkheid. Wij zien een veilig, pedagogisch klimaat als voorwaarde om tot ontwikkeling te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken daarbij naar de individuele behoefte van ieder kind en hanteren het uitgangspunt: 'het goede doen, op het juiste moment, ook in de ogen van de ander'..

Onze missie: "Zijn wie je bent met al je talent!"

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding wordt gewerkt.

De aanstelling heeft een omvang van tussen de 0,6 tot 1,0 WTF (dit stemmen we graag samen met jou af). Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- (LB) tot €5.862,- (LC) bruto per maand (op basis van een voltijdsaanstelling) + toelages. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Binnen STWT  besteden we veel aandacht aan de begeleiding van starters en worden er regelmatig intervisiebijeenkomsten georganiseerd.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching en fietsregeling. Daarnaast stimuleert de stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Contact: 

Lijkt het je wat, maar twijfel je of heb je nog vragen? Bel ons dan even, we bespreken dit graag met je! We zijn bereikbaar op 020-6132233, je kunt vragen naar de directie, Benno Mooi of Christl Buijs. Of je kunt ons een email sturen naar mooi@slotermeerschool.nl of naar buijs@slotermeerschool.nl

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk uiterlijk voor 12 mei 2024 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!