Leerkracht bovenbouw (0,6 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht bovenbouw (0,6 WTF)

Wil jij samenwerken met een super-ervaren leerkracht in een bovenbouwgroep?

Part-time · De Globe

Voor openbare én eigentijdse basisschool De Globe in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 augustus 2024 een leerkracht voor de bovenbouw. 

Heb jij het enthousiasme en creatief vermogen om samen met ons de bovenbouw te versterken? Houd je van de uitdaging om met iedere leerling samen uit te vinden wie hij is en wat hij kan? Je combineert actuele vakdidactiek met vernieuwende werkvormen en geeft je persoonlijke talent graag een plek in je klas en de school. 

Als onze nieuwe collega draag je bij aan teamontwikkeling en aan onze professionele cultuur, waarin teamleren een grote plek heeft. Je houdt van samenwerken, leren én samen plezier maken, bijvoorbeeld op één van de befaamde spelletjesmiddagen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding; 

  • of een hbo/wo opleiding aangevuld met lesbevoegdheid;

  • pedagogisch tact en voldoende didactische ervaring.

Openbare basisschool De Globe

Wij zijn een basisschool in het hart van Osdorp. Wij zijn een multiculturele buurtschool, en wij geloven in het potentieel van al onze kinderen. We hebben hoge verwachtingen en voor ons is ontwikkeling de norm. Om de leerlingen een gebalanceerde ontwikkeling en stevige basis te bieden, is er een breed aanbod beschikbaar. 

Dat aanbod wordt verzorgd door mensen vanuit verschillende rollen en expertises binnen ons team. Zo is er bijvoorbeeld een atelierleerkracht, dans, muziek, en  gymdocenten die een breder beweegaanbod verzorgen. Ieder heeft een rol in de ontwikkeling en het leren van de kinderen, samen staan wij om hen heen. Pedagogisch Tact is wat ons verbindt.  

Onze missie: met plezier op weg naar een stevige basis!

Eén van de belangrijkste doelen van ons onderwijs is om kinderen met een meer volwassen perspectief én houding de wereld in te sturen. Om daaraan toe te komen, laten we de kinderen al vroeg kennismaken met die wereld. We willen kinderen (en onszelf) uitnodigen om nieuwsgierig, kritisch te zijn naar die wereld. Nieuwsgierig naar de perspectieven, van zichzelf en van anderen. Zodat ook zij zich een persoonlijke houding weten aan te nemen.

We knippen de wereld op in betekenisvolle thema's om het overzichtelijk te houden. Bovendien zijn thema's uitermate geschikt om in eerste instantie effectief kennis te vergaren. Binnen de thema's staan rijke teksten centraal, waarmee we kinderen leren de wereld te begrijpen en zich ertoe te verhouden.

Wij bouwen als school aan een leer/leefgemeenschap, waarbij we ook ouders en de omgeving steeds meer willen betrekken. Leren over en verbinden met de wereld om je heen, gebeurt vooral ook in die wereld, dus binnen én buiten de school. 

Wat wij bieden

Aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve oplossingsgerichte houding wordt gewerkt. Er is volop ruimte voor scholing en ontwikkeling. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF (3 dagen). 

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: gunstige reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je reageren op deze vacature? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Erwin Bolt, directeur, 06-46293113. Je kunt altijd mailen naar erwin.bolt@obs-deglobe.nl.

Interesse?

Zit je vast in je huidige baan en zoek je een inspirerende uitdaging? Solliciteer voor 31 mei gemakkelijk via deze site. Het enige wat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel ons wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ons team verwelkomt je met open armen.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!