Kwaliteitscoordinator/Intern Begeleider

Vacature gesloten

Kwaliteitscoördinator Bovenbouw

Wil jij de leerlingen en collega's helpen om boven zichzelf uit te stijgen?

Full-time / Part-time · Burgemeester de Vlugtschool

Voor de Burgemeester de Vlugtschool, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoeken wij per 1 augustus een Kwaliteitscoördinator Bovenbouw (0,8 -1 WTF).

Als Kwaliteitscoördinator/ intern begeleider is het je primaire taak om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en de zorg van de bovenbouw te monitoren en aan te sturen. Daarnaast ben je als Kwaliteitscoördinator verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van het zorgteam binnen de school. Je bent een aanjager, waarbij je verschillende domeinen binnen de school brengt en coördineert. Je begeleidt leerkrachten om opbrengstgericht te werken en passend onderwijs aan te bieden. Je voert cyclisch groeps- en leerlingenbesprekingen en onderhoudt contact met ouders en externe partners. 

Als Kwaliteitscoördinator geef je pedagogisch en onderwijskundig advies, je coacht leerkrachten op zowel het didactische proces als het verkrijgen en behouden van een goed leerklimaat. Tenslotte ben je medeverantwoordelijk voor het analyseren en het uitbrengen van het handelingsadvies op basis van schoolopbrengsten.

Als onze nieuwe collega:

 • Ben je het eerste aanspreekpunt in de school als het gaat om onderwijsinhoudelijke- en zorg-gerelateerde vraagstukken in de bovenbouw;

 • Adviseer je over onderwijskundig beleid en ben je een prettige sparringpartner voor ouders, collega’s en het managementteam;

 • Ben je op de hoogte van relevante onderwijsontwikkelingen en breng je kennis en nog meer frisse energie de school in;

 • Werk je samen met de Kwaliteitscoördinator onderbouw, waarin je elkaar versterkt en complementair aan elkaar bent.

Je beschikt verder (bij voorkeur) over:

 • Werkervaring in een zorgteam;

 • een afgeronde Pabo-opleiding;

 • bij voorkeur een master EN, opleiding tot orthopedagoog of (afgeronde) IB-opleiding;

 • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

Burgemeester de Vlugtschool:

Wij zijn een bruisende openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West met aandacht voor ieder kind. Wij helpen de kinderen met plezier om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. We maken hen mede verantwoordelijk voor hun eigen leerproces waarbij wij de rol van coach aannemen. De basisvaardigheden en 21e-eeuwse vaardigheden staan bij het leren centraal. We werken vanuit de principes van de Lerende Organisatie.

Op de Burgemeester De Vlugtschool heeft elk kind en elke ouder recht van spreken. Onze school is een multiculturele school waarin alle culturele aspecten van de Nederlandse samenleving evenwichtig tot uiting komen. In totaal heeft deze school kinderen van wel 20 verschillende nationaliteiten. 

Onze missie:

Ontdek met veel plezier wie je bent en wat je kunt in een veranderde wereld.
Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: vertrouwen, aandacht, creativiteit en welbevinden.

Ons aanbod:

 • Samenwerking in een bevlogen, gepassioneerd en gezellig team;

 • Je bent onderdeel van ons zorgteam;

 • Een inspirerende werkplek met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;

 • Een uitdagende werkomgeving in Amsterdam Nieuw-West binnen een grote basisschool;

 • De mogelijkheid om ingewerkt te worden door een ervaren Kwaliteitscoördinator;

 • Professionele begeleiding vanuit de school en vanuit de Stichting Westelijke Tuinsteden onder andere door de STWT Academie of STWT Waaghalzen;

 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een uitgebreide reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling, Amsterdamse toelage.

De aanstelling heeft een omvang van 0,8 - 1 WTF.  De functie is ingedeeld in salarisschaal LB of LC, conform CAO-PO. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Meer informatie:

Wil je meer weten of heb je een vraag over deze vacature? Bel of kom eens langs voor een kop koffie ter kennismaking. Je kunt bellen met onze directie Oussama Aksouri & Sandra Dannenburg, 020-6130013.

Luister ook naar onze podcast: WerkenBij FM om te horen hoe leerkrachten de Burgemeester de Vlugtschool ervaren. Of bekijk onze promovideo.

Interesse?

Via onderstaand formulier kun je snel en eenvoudig solliciteren. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. Graag vóór 17 juni 2024.

 • Vul enkele basisgegevens in.

 • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!