Intern begeleider (0,6 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Intern begeleider (0,6 - 1,0 WTF)

Ben jij een enthousiaste en toegewijde onderwijsprofessional met een passie voor Montessorionderwijs?

Full-time / Part-time · Osdorpse Montessorischool

Voor de Osdorpse Montessorischool (OMS) in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 maart een enthousiaste IB'er (0,6 - 1,0 WTF).

Ben jij een enthousiaste en toegewijde onderwijsprofessional met passie voor Montessorionderwijs? Heb je ervaring als Intern Begeleider en ben je op zoek naar een inspirerende nieuwe uitdaging? Dan is de Osdorpse Montessorischool op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een IB'er die ons team komt versterken en ons helpt om het beste Montessorionderwijs te bieden aan onze leerlingen in Amsterdam Nieuw West.

Over de Osdorpse Montessorischool:

De Osdorpse Montessorischool is een bruisende en inclusieve Montessori basisschool gelegen in Amsterdam Nieuw West. De school heeft ongeveer 280 leerlingen verdeeld over 12 heterogene groepen. Wij geloven in de kracht van individuele ontwikkeling, zelfsturing, en het creëren van een positieve leeromgeving. Ons motto is: Help mij het zelf te doen, leer mij het zelf te doen, laat mij het zelf doen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zelf keuzes kunnen maken en mede-eigenaar zijn van hun eigen leerproces.

Ons team bestaat uit betrokken professionals die gepassioneerd zijn over Montessorionderwijs. Vakleerkrachten, onderwijsassistenten en groepsleerkrachten werken nauw met elkaar samen om het onderwijs gezamenlijk vorm te geven. De Osdorpse Montessorischool maakt deel uit van de Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden (STWT).

Wij zien een veilig, pedagogisch klimaat als voorwaarde om tot ontwikkeling te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken daarbij naar de individuele behoefte van ieder kind en hanteren het uitgangspunt: 'het goede doen, op het juiste moment, ook in de ogen van de ander'. 

Wij zoeken een intern begeleider die:

  • enthousiast is over en gelooft in eigentijds montessorionderwijs;

  • een bijdrage kan leveren aan schoolontwikkelingen (zoals: Montessori-Pedagogisch Tact, Anders Verantwoorden);

  • vaardig is met ParnasSys;

  • het proces van arrangeren en de gang naar het SWV kan begeleiden;

  • bij voorkeur ervaring heeft als intern begeleider; communicatief sterk is in woord en geschrift;

  • past bij een vooruitstrevend en enthousiast team en meedenkt over de toekomst.

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding wordt gewerkt. Je werkt nauw samen met je collega IB'er op de OMS.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar met zicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 5.862,--  bruto per maand (salarisschaal LB of LC van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Binnen STWT is er ruimte voor de begeleiding van starters en worden er regelmatig intervisie bijeenkomsten georganiseerd.

Naast het basissalaris krijg je een 'grotestedenbonus' en ook een 'arbeidsmarkttoelage'. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding voordelig sporten, coaching en fietsregeling. Daarnaast stimuleert de stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie: 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met de directie, Maaike de Jong of Roel Braeken, via telefoonnummer 020-6190914 of per mail: directie@obs-oms.nl

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar voor 15 december 2023 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!