Bijna klaar met je studie? Zoek je een fijne school vanaf de Kerst? Groep 1/2 wat voor jou?

Solliciteer nu

Bijna klaar met je studie? Zoek je een fijne school vanaf de Kerst? Groep 1/2 wat voor jou?

Groepsleerkracht voor groep 1/2 (0,6 - 1 WTF)

Full-time · Pieter Jelles Troelstraschool

Heb jij passie voor onderwijs aan kleuters waarin lerend spelen centraal staat? Wil je een bijdrage leveren aan kansengelijkheid en de taalontwikkeling van jonge kinderen? En creëer je met plezier een fijn pedagogisch klimaat en een rijke leeromgeving? Dan is deze vacature wat voor jou!

Voor de Amsterdamse Wereldburgerschool, De Pieter Jelles Troelstraschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 januari een groepsleerkracht voor groep 1/2 (0,6 - 1 WTF).

Volgens ons is spelen de beste vorm van leren voor jonge kinderen. Wij streven ernaar om onze kleuters d.m.v. spel de wereld om zich heen te laten ontdekken. Dit doen wij binnen thema's die dicht bij de belevingswereld van de kinderen liggen. Door het creëren van een rijke speel-leeromgeving en de impulsen die jij aan het spel geeft, help je mee om een stevige basis te creëren voor verdere ontwikkeling.

Je komt terecht in een fijne klas, waarin de kinderen een sterke basis hebben meegekregen in de eerste helft van het schooljaar. Binnen het jonge en dynamische team is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan de scholing lerend spelen waarin we met elkaar en van elkaar leren. Ook ben je zeer welkom om mee te doen aan de diverse naschoolse activiteiten die binnen het team worden georganiseerd, zoals padel op vrijdag. 

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde (of bijna afgeronde) pabo-opleiding;
  • Een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding;
  • Kennis van lerend spelen of de bereidheid dit eigen te maken .

Onze missie: zin in school! Opleiden tot Amsterdamse wereldburgers!
We willen onze leerlingen opleiden tot stadse burgers in een wereldstad. Ze leren om in een stadse omgeving tot voldoende ontspanning te komen, zodat ze als mens in balans kunnen blijven en zich ten volste kunnen ontwikkelen en leren. Daarnaast kunnen ze de stadse branie omzetten in ondernemerschap in de breedste zin van het woord. We zien het Amsterdamse wereldburgerschap als: begrijpt en wordt begrepen (taal), waardeert inclusiviteit en diversiteit (burgerschap) en de school gaat Amsterdam in, Amsterdam gaat de school in (vakoverstijgend).

Pieter Jelles Troelstraschool:
Wij geven onderwijs aan ruim 650 leerlingen uit Geuzenveld. Onze 30 groepen bestaan uit 20 jaargroepen en 10 montessorigroepen. Naast de 'traditionele' vakken als taal en rekenen vinden wij het belangrijk dat kinderen 'culturele' vakken krijgen als zingen, instrumentale oriëntatie en beeldende vorming. Ons team bestaat uit veel verschillende vakleerkrachten o.a. voor beeldende vorming en muziek. Onze leerlingen worden door deze variatie voorbereid op een wereld die voortdurend in verandering is. De school levert onderwijs op maat voor ieder kind op elk niveau.

Wat wij bieden:
Een bijzondere functie in een groot, hecht en samenwerkend team van 75 collega's die zowel elkaar als de school in hun hart hebben gesloten. Nieuwe collega's voelen zich bij ons snel thuis. Daarnaast is er volop ruimte voor scholing en ontwikkeling.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF tot 1 WTF, werkdagen in overleg. Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je komt bij ons op school in aanmerking voor de 'grotestedenbonus' van € 2500,-.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

De vacature is tijdelijk met uitzicht op vast, werktijdfactor in overleg.

Meer informatie:
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met de Troelstraschool, 020-6135296 en vraag naar Joyce Cornelissen, Carian Hulzebos of Gülser Akdemir.

Interesse?
Solliciteer snel en gemakkelijk voor 22 december 2023 via deze site. We vragen je om naast je cv, in je motivatie te beschrijven hoe jij denkt dat onze leerlingen uit Nieuw-West zich kunnen ontplooien tot Amsterdamse wereldburgers. Onderdeel van de procedure kan een dag meelopen bij ons op school zijn, waarin een proefles tot de mogelijkheden behoort.