Ervaren leerkracht Montessori boven- of middenbouw (0,4 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

     Ervaren Leerkracht Montessori      Middenbouw/Bovenbouw (0,4 - 1,0 WTF)

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een ontwikkelgericht team?

Full-time / Part-time · Pieter Jelles Troelstraschool

Bij de Pieter Jelles Troelstraschool hebben we ruimte in de middenbouw of bovenbouw waarbij een combinatie van verschillende groepen mogelijk is. We zoeken per 1 augustus een leerkracht voor onze Montessori afdeling.

Hoe ziet de rol er ongeveer uit?

Als groepsleerkracht bij onze Montessori-afdeling krijg je de kans om jouw ideeën in samenwerking met je collega's in de praktijk te brengen. We verwachten dat je het leuk vindt om samen met je bouw- of parallelcollega's het onderwijs voor te bereiden en te evalueren. De rol biedt flexibiliteit en afwisseling, met mogelijkheden om in verschillende groepen en met diverse collega's samen te werken. Je kunt je specialiseren in vakken zoals mindfulness, rekenen, taal, gedrag, kunstmagneet, kosmisch onderwijs, bouwcoördinator, of opleider in de school. 

We staan open voor het bespreken van de meest passende invulling van deze nieuwe rol voor zowel jou als onze school. 

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde pabo-opleiding;

  • Een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding;

  • Ervaring of interesse in het Montessori onderwijs.

Over de Pieter Jelles Troelstraschool
Wij geven onderwijs aan ruim 650 leerlingen uit Geuzenveld, met 30 groepen.  We slagen er goed in om, ondanks onze grootschaligheid en met twee onderwijstypes onder één dak, heel persoonlijk en klein aan te voelen. Ons team is aangevuld met verschillende vakleerkrachten o.a. voor beeldende vorming en muziek. Onze leerlingen worden door deze variatie voorbereid op een wereld die voortdurend in verandering is (wereldburgschap). 

De Montessoriafdeling is in 4 jaar tijd gegroeid van 9 naar 11 groepen, waar modern Montessorionderwijs wordt gegeven in heterogene groepen. We hebben van de Montessorivereniging een mooie beoordeling op zak. 

Wat wij bieden:

Een bijzondere functie in een groot, hecht en samenwerkend team van 80 collega's die zowel elkaar als de school in hun hart hebben gesloten. Nieuwe collega's voelen zich bij ons snel thuis.

Wij zijn flexibel als jij een keer een lang weekend weg wil of een lange reis wil maken. We geloven erg in “ gelukkige leerkrachten maken gelukkige leerlingen”. Tot slot is er veel extra voorbereidingstijd voor ons onderwijs. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,4 WTF tot 1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je komt bij ons op school in aanmerking voor de (tijdelijke) 'grotestedenbonus' van € 2500,-. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruil regeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Contact:

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Eegje Heijblok-Roosendaal, directeur e.heijblok@troelstraschool.nl , of via telefoonnummer 020 613 5296.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer snel en gemakkelijk vóór 20 mei 2024 via deze site. Een dag meelopen of een proefles geven op onze school kan onderdeel zijn van de procedure.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!