Ervaren Intern Begeleider (0,8 WTF)

Solliciteer nu

Ervaren Intern Begeleider (0,8 WTF)

Onze school zoekt een enthousiaste en ervaren intern begeleider,
die kinderen helpt zich verder te ontwikkelen!

Part-time · Daltonschool De Horizon

Voor Daltonschool De Horizon, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoeken wij per 1 augustus 2023 een ervaren en betrokken intern begeleider (0,8 WTF).

Als intern begeleider (IB-er) voel je je verbonden met kinderen, ouders en medewerkers en zie je wat ze nodig hebben. Je bent een belangrijk aanspreekpunt in de school voor ondersteuningsvragen, zodat ieder kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Ook ondersteun je startende en ervaren leerkrachten, om de groep en individuele kinderen op een vakkundige en pedagogische wijze te begeleiden. Je bent op de hoogte van relevante onderwijsontwikkelingen. 

Je gaat werken in een team van 3 intern begeleiders. Iedere IB-er heeft naast het begeleiden van leerlingen en leerkrachten, een  eigen expertise zoals; dyslexie, kernprocedure en hoogbegaafdheid. We zijn nu specifiek op zoek naar iemand die affiniteit heeft met jonge kinderen. Professionaliteit, samenwerken en humor zijn kernbegrippen. Met jouw komst komt er expertise en nieuwe energie de school in.

Je beschikt verder over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding;
  • een IB-opleiding;
  • kennis van het daltononderwijs of de bereidheid dit eigen te maken;
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

Daltonschool De Horizon:

De Horizon leert kinderen floreren in zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Als Vreedzame School hechten we veel waarde aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Aankomend schooljaar start het implementatietraject met het hele team.

Op de Horizon besteden we veel tijd aan aan kunst-, cultuur- en bewegingsonderwijs. Gemotiveerde (vak)docenten zorgen voor een brede talentontwikkeling van ieder kind, al startend in groep 1-2. Wij werken met een open blik aan de ontwikkeling van iedere leerling. Zo hebben we voor praktisch lerende kinderen het Doelab en voor meerkunners is er het Leerlab. Plezier in het samen leren staat voorop. Onze school is een opleidingsschool voor diverse PABO's en zij-instromers. Hiervoor is een speciale opleider in de school aangesteld.

Onze missie: Zin in school!

Wij vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Wij zijn ambitieus, enthousiast en leergierig. Wij werken met heldere regels en dragen met elkaar zorg voor een prettig en veilig schoolklimaat waar kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat bieden wij:

Je krijgt de kans om samen in een professioneel en enthousiast team te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Er is ruime aandacht voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en voor elkaar. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,8 WTF. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring (LB of LC CAO-PO).

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Yepuh Schoones (directeur van De Horizon) via 020-6672281 of yschoones@horizondalton.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!