Ervaren Intern Begeleider

Solliciteer nu

Ervaren Intern Begeleider (WTF 0,8-1,0)

Wil jij de leerlingen en collega's helpen om boven zichzelf uit te stijgen?

Full-time · Burgemeester de Vlugtschool

Voor Burgemeester de Vlugtschool, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoeken wij per 1 augustus 2021 een ervaren interne begeleider (0,8 - 1,0 WTF).

Als intern begeleider met een open, positieve persoonlijkheid geef je aandacht aan ieder kind, de collega's en ouders. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt in de school als het gaat om onderwijsinhoudelijke en zorg- gerelateerde vraagstukken. Dat doe je met gemak, omdat je op de hoogte bent van relevante onderwijsontwikkelingen en daarmee breng je kennis en frisse energie de school in.

Je bent een teamplayer. Je daagt het team uit tot het nemen van verantwoordelijkheid voor het eigen leren en stimuleert hen na te denken over verder ontwikkeling. Verder ben je iemand die een duidelijke visie heeft op het onderwijs en het vermogen heeft dit over te brengen op ouders, kinderen en collega's met verschillende culturele achtergronden. 

Op de Burgemeester de Vlugtschool maak je echt het verschil in de ontwikkeling van de kinderen. Bovendien krijg je de kans jezelf te ontplooien.

Je beschikt verder over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding + master SEN en/of orthopedagogiek;
  • de interesse om het onderwijs je eigen te maken;
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

Burgemeester de Vlugtschool

Wij zijn een bruisende openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West met aandacht voor ieder kind. Wij helpen de kinderen met plezier om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. We maken hen mede verantwoordelijk voor hun eigen leerproces waarbij wij de rol van coach aannemen. De basisvaardigheden en 21e-eeuwse vaardigheden staan bij het leren centraal. We werken vanuit de principes de Lerende Organisatie.

Op de Burgemeester De Vlugtschool heeft elk kind en elke ouder recht van spreken. Onze school is een multiculturele school waarin alle culturele aspecten van de Nederlandse samenleving evenwichtig tot uiting komen. In totaal heeft deze school kinderen van wel 20 verschillende nationaliteiten. 

Onze missie:

Ontdek met veel plezier wie je bent en wat je kunt in een veranderde wereld.

Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: vertrouwen, aandacht, creativiteit en welbevinden.

Wat wij bieden:

Je krijgt de kans om samen te werken in een bevlogen, gepassioneerd en gezellig team.  waar volop ruimte is voor scholing en ontwikkeling.

De aanstelling heeft een omvang van 0,8-1,0 WTF en het salaris bedraagt maximaal €4.861,- bruto per maand (salarisschaal 11 CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Juul van der meer, directeur, 06-47778111.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór 10 mei 2021 via deze site. Het enige wat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. 

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!