Enthousiaste leerkrachten (0,4 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkrachten

Op De Vlaamse Reus stimuleren we leerlingen om in hun ontwikkeling steeds een stap verder te zetten.  

Full-time / Part-time · De Vlaamse Reus

Ben jij een leerkracht die gaat voor ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO)? 
Wil jij werken op een gezellige buurtschool, waar een mix van culturen is en waar betrokken leerkrachten werken?

Dan zit je bij ons goed. De Vlaamse Reus is een school waar ontwikkelingsgericht onderwijs wordt gegeven. Wij zoeken leerkrachten voor wie de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen belangrijk is en die ruimte geven aan de kinderen om hun talenten te ontwikkelen.

Ben je iemand die graag nieuwe dingen leert? Heb je een open en positieve houding? Ben je een teamspeler en vind je het fijn om de ruimte te hebben om je eigen creativiteit in te zetten? Dan is de Vlaamse Reus echt een school voor jou!

Je beschikt over:

  • een pabo-opleiding, je bent lesbevoegd,
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding,
  • een grote dosis nieuwsgierigheid.

De Vlaamse Reus:

De Vlaamse Reus ligt in een rustige en groene straat in Nieuw-Sloten. Wij werken vanuit de visie van ontwikkelingsgericht onderwijs. Onze gezellige school heeft ongeveer 370 leerlingen verdeeld over 17 groepen. Met een grote betrokkenheid en passie werken wij aan de brede persoonsontwikkeling van onze kinderen.

Wij zijn trots op onze onderwijsontwikkeling, de gezellige sfeer in de school en de grote betrokkenheid bij de kinderen, ouders en elkaar.

Ouders geven aan de school te ervaren als een kleinschalige school, waar een open en fijne sfeer hangt. De leerkrachten zijn er altijd voor de kinderen en er is een hecht team. Het is een school waar de ouders elkaar kennen en groeten en waar eenieder zichzelf mag zijn.  

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een gezellig team, professioneel, creatief en muzikaal. Wij zien elkaar en zijn op een goede manier bij elkaar betrokken.

Wij hebben meerdere vacatures. Het salaris bedraagt maximaal € 4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. In deze wijk is het nog vrij parkeren. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.  

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Karin Beerepoot, schoolleider, op 0613008972 of per e-mail: directie@devlaamsereus.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. Met geschikte kandidaten maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

• Je vult basisgegevens in.
• Beantwoord de vragen in het sollicitatieformulier.
• Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!