Enthousiaste leerkracht groep 1 & 2 (0,6-1,0 WTF)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht groep 1&2 (0,6 - 1,0 WTF)

Word jij enthousiast van het werken in een team waar alle kwaliteiten worden benut om zo met en van elkaar te leren?

Full-time · OBS De Toekomst

Sta jij open voor ontwikkeling en vind jij persoonlijke groei belangrijk bij kinderen?

We zoeken een dynamische leerkracht voor een team dat gericht is op ontwikkeling. Het is voor ons belangrijk dat je weet dat relatie voor prestatie komt en je begrijpt dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt. Daarnaast leg je de lat hoog en wil je dat elk kind het beste uit zichzelf probeert te halen. Je neemt kinderen mee in hun ontwikkeling en je maakt contact met de ouders. Je voelt je verbonden met kinderen en ziet wat een kind nodig heeft. Zo ondersteun jij kinderen om steeds meer eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling. Dit doe je vanuit doelen met methodes als hulpmiddel.

Je beschikt over:

  • Interpersoonlijke vaardigheden: (non-)verbaal communiceren (met zowel het kind als de ouder) en flexibiliteit,

  • Pedagogische vaardigheden: opbouwen van een relatie in korte tijd, omgaan met verschillen in de klas en een veilige leeromgeving creëren,

  • Vakinhoudelijke/didactische vaardigheden: uiteraard de kernvakken maar ook zeker de zaakvakken, kennis van de leerlijnen, weten welke vaardigheden en kennis leeftijdsadequaat zijn, in kunnen schatten van een beginsituatie,

  • Organisatorische vaardigheden: Om kunnen gaan met de hectiek van vrolijke en afwisselende dagen.

Verder beschik je over: 

  • afgeronde Pabo-opleiding,

  • een nieuwsgierige houding en de wens je verder te ontwikkelen.

OBS de Toekomst:

Onze kinderen groeien op in een superdiverse samenleving waarbij we uitgaan van inclusiviteit; iedereen hoort erbij. Binnen de school werken we samen vanuit democratische principes waarbij iedere stem ertoe doet. We hechten grote waarde aan de stem van de leerling zodat iedereen het goede doet, ook in de ogen van het kind. Wij werken vanuit het Jenaplanconcept. Bij ons op school leren de kinderen naast rekenen, taal en spelling, ook vaardigheden zoals ondernemen, plannen, samenwerken, creëren, presenteren, reflecteren, verantwoorden, zorgen voor jezelf, de ander en je omgeving, respecteren en communiceren. Dit zijn de 10 essenties van het Jenaplan onderwijs.

Onze missie: Vol vertrouwen naar de Toekomst!

Weet dat wij het belangrijk vinden dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Wij zijn ambitieus, enthousiast en leergierig. OBS de Toekomst is een school die kinderen een basis meegeeft waarmee zij uiteindelijk volwassen in de wereld kunnen staan. Dat betekent dat wij kinderen leren om te zorgen voor zichzelf en voor de ander, dat zij zorg dragen voor de aarde en bijdragen aan een democratische samenleving.

Wat wij bieden:

Je krijgt de kans om samen in een professioneel en enthousiast team te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hechte gemeenschap van kinderen, ouders en collega's. Hierbinnen hebben we ruime aandacht voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en voor elkaar.

De aanstelling heeft een omvang tussen de 0,6 en 1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Marlie de Wijs, 06-15533003 of mail naar m.dewijs@obsdetoekomst.nl.  

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk, maar vóór 1 april 2024 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!