Creatieve leerkracht Groep 3 (0,6-1,0 WTF)

Solliciteer nu

Creatieve leerkracht Groep 3 (0,6 -1,0 WTF)

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hecht en warm team, dat de handen ineen slaat om samen iets heel moois neer te zetten?

Full-time · De Punt

Voor OBS De Punt, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken we een enthousiaste collega voor groep 3 (0,6 - 1,0 WTF).

Jij bent een enthousiaste leerkracht die oog heeft voor elke vorm van ontwikkeling van kinderen en stimuleert hen op alle gebieden van het mens-zijn. Je bent iemand die een veilige en vrolijke omgeving creëert waarin kinderen zichzelf kunnen ontplooien en kunnen onderzoeken waar hun talenten liggen. Je houdt van aanpakken, dat doe je met respect voor alle betrokkenen. Dit zie je terug in de manier waarop je lesgeeft.

Verder beschik je over:

  • een (bijna) afgeronde PABO-opleiding, je bent (bijna) lesbevoegd;
  • een proactieve en pedagogische sterke grondhouding;
  • de wil om vanuit samenwerking kinderen te stimuleren tijdens hun hele (basisschool)loopbaan.

OBS De Punt

De Punt heeft een goed en doordacht onderwijsaanbod. Naast de cognitieve vakken als taal en rekenen, is er structureel aandacht voor bewegen, muziek, beeldende vorming en techniek. Wij willen dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen en ruimte krijgen om hun talenten te ontdekken. Dit doen we in 18 groepen met ongeveer 400 leerlingen.

We werken in een hecht team, met 40 betrokken collega's, waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Wij werken samen met onze kinderen aan het vormgeven van hun toekomst. Alle keuzes die wij maken, stoelen wij op onze waarden:
zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Wat bieden wij

Wij bieden een inspirerende functie in een hecht team. Wij doen het samen. Wij geven het onderwijs samen vorm en zijn volop in ontwikkeling. Er is ruimte voor talenten en ideeën van alle teamleden.

De aanstelling heeft een omvang van 0,6-1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal € 4.573,-bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ben je enthousiast over de vacature? Neem dan contact met ons op, ook als je later inzetbaar bent.

Onze school maakt deel uit van Stichting Westelijke Tuinsteden. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een uitgebreide reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature, neem telefonisch contact op met Marga Kocken, directeur van OBS de Punt, te bereiken op 06-57542463 of per mail naar marga.kocken@obsdepunt.nl. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Het enige dat we nodig hebben is je CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie je bent en waarom we op zoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!