Bevlogen leerkracht bovenbouw (1,0 WTF)

Solliciteer nu

Bevlogen leerkracht bovenbouw (1,0 WTF)

Onze bovenbouwleerlingen (groep 6 t/m 8) zoeken een leerkracht met humor, die hen helpt te ontwikkelen!

Full-time · Daltonschool De Horizon

Ben jij een enthousiaste en betrokken leerkracht die gelooft in het creëren van een positieve leeromgeving? Wil je deel uitmaken van een hecht team van 55 collega's die streven naar een goede pedagogische relatie met de kinderen en een positieve samenwerking binnen een lerende gemeenschap?

Voor Daltonbasisschool De Horizon in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 augustus 2024 een leerkracht voor de bovenbouw (groep 6 t/m 8). Het betreft een tijdelijke vacature met met uitzicht op een vaste aanstelling.

Als onze nieuwe collega sta jij altijd met een grote glimlach voor de klas. Je voelt je verbonden met kinderen en ziet wat een kind nodig heeft om te groeien. Zo ondersteun jij kinderen om steeds meer eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling. Jij hebt kennis van leerlijnen en kunt werken vanuit doelen met methodes als hulpmiddel. 

Bij de Horizon staan we voor elkaar klaar en moedigen we samenwerking aan. Je doet het niet alleen. Daarom bieden we veel ondersteuning, zowel van onderwijsassistenten als vanuit ons ondersteuningsteam (IB'ers, orthopedagoog, preventieve leerlingbegeleiders). 

Jij beschikt over: 

  • een afgeronde Pabo-opleiding;

  • kennis van het daltononderwijs of de bereidheid dit eigen te maken;

  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.  

Daltonschool De Horizon:

De Horizon is een openbare Daltonbasisschool gelegen aan de buitenrand van Amsterdam in de wijk Osdorp De Aker. Onze school leert kinderen floreren in zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Op de Horizon wordt veel waarde gehecht aan kunst-, cultuur- en bewegingsonderwijs. Gemotiveerde (vak)docenten zorgen voor een brede talentontwikkeling van ieder kind. Wij werken met een open blik aan de ontwikkeling van iedere leerling waarbij plezier in het samen leren voorop staat.

Naast de ontwikkeling van leerlingen, vinden we ook jouw ontwikkeling van groot belang. Weet dat wij het belangrijk vinden dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Het team is ambitieus, enthousiast en leergierig. 

Wat wij bieden:

Je krijgt de kans om samen in een professioneel en enthousiast team te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hechte gemeenschap van kinderen, ouders en collega’s. Hierbinnen hebben we ruime aandacht voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en voor elkaar. Je werkt nauw samen met de collega's van de andere bovenbouw groepen, waardoor je samen vorm geeft aan het curriculum.

De aanstelling heeft een omvang van 1,0 WTF. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen. 

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch op met Yepuh Schoones, directeur op 020 - 6672281 en yschoones@horizondalton.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site voor 20 mei. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!