Bevlogen leerkracht bovenbouw (0,8 - 1,0 wtf)

Solliciteer nu

Bevlogen leerkracht bovenbouw (0,8 - 1,0 WTF)

Onze bovenbouwleerlingen (groep 7 -8) zoeken een leerkracht met humor, die hen helpt te ontwikkelen!

Part-time · Huizingaschool

Voor de Huizingaschool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste en bevlogen leerkracht voor de bovenbouw (0,8-1,0 WTF).

Help jij onze leerlingen boven hun niveau uit te stijgen? Ben jij streng, maar ook grappig? Als leerkracht weet je wat 'zin in school' betekent. Je staat enthousiast voor de klas! Je voelt je verbonden met kinderen en ziet wat een kind nodig heeft. Zo ondersteun jij kinderen om steeds meer eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling. Jij hebt kennis van leerlijnen en kunt werken vanuit doelen met methodes als hulpmiddel. 

Als leerkracht in de bovenbouw heb je uiteraard affiniteit en ervaring met het werken met de oudere leerlingen op de basisschool. Je kunt met humor en daadkracht de leerlingen in groep 7 en 8 lesgeven, begeleiden en ondersteunen.

Je beschikt verder over:

  • Hart en geduld voor onze kinderen plus een beetje extra;

  • Een prettig ontwikkeld reflectief vermogen;
  • Een lerende houding waardoor veranderingen ziet als kans;
  • En tot slot een open deurtje: een afgeronde pabo opleiding.

Huizingaschool

De Huizingaschool is een sportieve, openbare basisschool in Amsterdam Slotervaart, waar iedereen welkom is. Een plek waar alle kinderen de kans krijgen om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Wij bereiden onze leerlingen voor op een samenleving die sterk verandert en soms onvoorspelbaar is. 

Wij geven onderwijs aan zo'n 250 leerlingen uit Slotervaart. We werken met kleine groepen tussen de 20-25 leerlingen. Naast de ‘traditionele’ vakken als taal en rekenen vinden wij het belangrijk dat kinderen ‘culturele’ vakken krijgen als zingen, instrumentale oriëntatie en beeldende vorming. 

Ons team is zeer divers met verschillende culturen met één gemeenschappelijkheid en dat is hart voor de kinderen. De school levert onderwijs op maat voor ieder kind op elk niveau. Zowel leerkrachten als leerlingen krijgen maximaal de kans om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en ontplooien.

Weet dat wij het belangrijk vinden dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Wij zijn ambitieus, enthousiast en leergierig. Wij hebben heldere regels en dragen met elkaar zorg voor de structuur. Dat zorgt voor eenheid en rust. 

Wat wij bieden

Een bijzondere functie in een hecht en samenwerkend team van 30 collega's die elke dag met passie en liefde werken met de kinderen. Nieuwe collega's voelen zich bij ons snel thuis. Daarnaast is er volop ruimte voor scholing en ontwikkeling.  

De aanstelling heeft een omvang van 0,8 -1,0 WTF. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring (LB of LC CAO-PO).

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling en fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert de stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan direct telefonisch contact op met Susan Herrings, directeur van Huizingaschool, via 020-6152523 of 06-30984350.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk, maar vóór 4 juni 2023 via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. 

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!