Betrokken vakleerkracht bewegingsonderwijs

Solliciteer nu

Betrokken vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,6 - 1,0 WTF)


Part-time · De Vlaamse Reus

Ben jij een betrokken vakleerkracht bewegingsonderwijs, die ieder kind op zijn/ haar niveau laat bewegen? Dan is de Vlaamse Reus op zoek naar jou! 

Voor de Vlaamse Reus, een openbare basisschool in Amsterdam Nieuw-West, zoeken we per direct een betrokken vakleerkracht bewegingsonderwijs (0,6-1,0 WTF).

Je staat stevig in je schoenen en kan in een korte tijd een prettig, rustig en veilig pedagogisch klimaat neerzetten. Je bouwt snel een band op met de leerlingen. Je bent stimulerend, inspirerend en daadkrachtig met begrip voor leerlingen en hun gedrag. Op de Vlaamse Reus geven we les volgens de visie van Ontwikkelingsgericht onderwijs en dat is ook terug te zien in de gymlessen.

We zoeken een vakleerkracht bewegingsonderwijs voor de groepen 1 t/m 6. Je zorgt ervoor dat de leerlingen plezier in bewegen ervaren, zodat jij kan bijdragen aan een leven lang bewegen. Je vormt samen met een andere vakleerkracht het team bewegingsonderwijs. Samen ben je onderdeel van het leerteam bewegen.

Op de Vlaamse Reus vinden we bewegen zo belangrijk dat we gestart zijn met de dynamische schooldag. Zie jij deze ontwikkeling zitten en wil je hier samen met ons verder aan werken? Solliciteer dan op deze baan! 

Je bent twee keer per week in de gymzaal te vinden. Daarnaast krijg je veel extra tijd om overige taken in te vullen, zoals; het begeleiden van het buiten spelen, organiseren van naschoolse sporten en je krijgt een actieve rol in het leerteam bewegen.

Je beschikt verder over: 

  • een afgeronde ALO-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding;
  • een grote dosis nieuwsgierigheid.

De Vlaamse Reus

De Vlaamse Reus ligt in een rustige en groene straat in Nieuw-Sloten. Wij werken vanuit de visie van ontwikkelingsgericht onderwijs. Onze gezellige school heeft ongeveer 370 leerlingen verdeeld over 17 groepen. Met een grote betrokkenheid en passie werken wij aan de brede persoonsontwikkeling van onze kinderen.

Wij zijn trots op onze onderwijsontwikkeling, de gezellige sfeer in de school en de grote betrokkenheid bij de kinderen, ouders en elkaar.

Ouders geven aan de school te ervaren als een kleinschalige school, waar een open en fijne sfeer hangt. De leerkrachten zijn er altijd voor de kinderen en er is een hecht team. Het is een school waar de ouders elkaar kennen en groeten en waar eenieder zichzelf mag zijn.  

Wat wij bieden 

Op de Vlaamse Reus bewegen leerlingen graag. Zij zijn intrinsiek gemotiveerd om aan de slag te gaan. Het team van de Vlaamse Reus vindt het belangrijk dat elke nieuwe werknemer snel opgenomen wordt. Ze staan open om jou te ontvangen. Je komt samen in een team met een andere vakleerkracht. De andere vakleerkracht probeert graag nieuwe dingen uit en ontwikkelt elke dag. Die begeleidt jou graag op je eigen wijze indien nodig.

Binnen STWT hebben wij een actief netwerk van vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Wij hebben meerdere bijeenkomsten per jaar waarin we van en met elkaar leren. Wij bieden (starters) begeleiding aan elke vakleerkracht en je kunt deelnemen aan intervisie bijeenkomsten. 

De aanstelling heeft een werktijdfactor tussen de 0,6 en 1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal €4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, coaching, fietsregeling, uitruilregeling, gratis parkeergelegenheid. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Karin Beerepoot, schoolleider, op 020-3468400.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul enkele basisgegevens in.
  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!