Begeleider Passend Onderwijs (0,6-1,0 WTF)

Solliciteer nu

Begeleider Passend Onderwijs (0,6-1,0 WTF)

Wil jij écht gezien worden? 

Full-time / Part-time · Steunpunt Passend Onderwijs Amsterdam West

Bij Steunpunt Passend Onderwijs Amsterdam West (SPO West) staan we open voor jouw ideeën en kwaliteiten. Wij zoeken, ter versterking van het huidige team, op korte termijn een (of meerdere) Begeleider(s) Passend Onderwijs, voor minimaal 24 uur per week. 

Bij ons solliciteer je naar een baan met een goed verhaal. Jij draagt echt iets bij aan het leven van jonge mensen. Je bent een belangrijke sparringpartner voor scholen. Samen met leerkracht, interne begeleider, ouders, kind en betrokken externen geef je als begeleider passend onderwijs (BPO) vorm en inhoud aan extra ondersteuning voor de leerling met een specifieke onderwijsbehoefte in het regulier basisonderwijs.

Hier gaan wij voor
Wij weten het zeker, alle leerlingen gedijen in inclusief onderwijs met een open blik. Jouw kennis en ideeën kunnen het verschil maken bij complexe vraagstukken. Hoe complex het soms ook is, wij zetten ons in om zoveel mogelijk leerlingen in de eigen school en buurt onderwijs te laten volgen. Daarin sta jij natuurlijk niet alleen, collegialiteit staat in ons team van collega-experts centraal.

Jij als persoon
We zoeken een collega die goed past bij het werk en ons team. Iemand die een ‘echte’ BPO-er kan zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat je zelf het initiatief neemt, flexibel bent en dat je de kunst verstaat om structuur aan te bieden of juist los te laten als de situatie dat vraagt. We waarderen het als je goed kunt samenwerken en dat je wel echt je eigen koers kunt varen. Een kritische blik en meedenken is meer dan fijn. Het werk is zinvol, interessant, divers, en kan ook pittig zijn. Sterk in je schoenen staan is prettig net als een goed relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. Je bent in staat je kennis en ervaring af te stemmen op de vraag van de school.
Je bent voor minimaal drie werkdagen per week beschikbaar. 

Verder beschik je (bij voorkeur) over: 

  • Een afgeronde pabo-opleiding;
  • Een afgeronde master (S)EN, orthopedagogiek, psychologie;
  • Ervaring in het S(B)O;
  • Ervaring als intern begeleider/coach/systeem begeleider.

Wij bieden:

Aantrekkelijke functie in een prettige werk- en leeromgeving met een enthousiast team van collega's waar volop ruimte is voor scholing en ontwikkeling.

Bij het Steunpunt Passend Onderwijs Amsterdam West krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat veel naar buiten, naar de diverse scholen in jouw werkgebied. We bieden je de mogelijkheid om (deels) thuis te werken als dat goed bij jou en je werkzaamheden past. Je bent natuurlijk ook meer dan welkom op kantoor bij je eigen team. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en daar willen we ook in investeren. 

Ons werk valt binnen de CAO PO OP en biedt goede arbeidsvoorwaarden. Deze vacature is ingeschaald in LC (salaris bij een fulltime betrekking: € 3019,00 - € 5.329,00 per maand). Het is ook mogelijk om te werken binnen een projectaanstelling van 2 jaar. Wij bieden een aantrekkelijk perspectief voor de komende jaren. Onze organisatie is volop in ontwikkeling en we hebben op dit moment ruimte voor twee nieuwe collega's om het huidige team te versterken.

Over SPO West
Het steunpunt is een organisatie ten behoeve van de extra ondersteuning op de basisscholen van o.a. AWBR, STWT en SNIS en is in 2014 opgericht, gelijktijdig met het in werking treden van de wet passend onderwijs. Binnen SPO West werken de besturen samen om de extra ondersteuning voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte vorm en inhoud te geven. De extra ondersteuning bestaat uit het geven van advies aan en het uitzetten van individuele arrangementen op de scholen van de hierboven genoemde besturen.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Posthumus, Coördinator Steunpunt Passend Onderwijs West, via e.posthumus@spowest.nl of tel. 06-13309363. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Met geschikte kandidaten nemen wij zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek. Het enige dat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij op zoek zijn naar jou. 

Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!