Administratief medewerker (0,8-1,0 wtf)

Solliciteer nu

Administratief medewerker (0,8 -1,0 WTF)

Ben jij de ondersteunende kracht die wij zoeken? Houd jij van aanpakken en organiseren, om zo het beste onderwijs voor onze leerlingen te verzorgen?

Part-time · Osdorpse Montessorischool

Voor de Osdorpse Montessorischool in Amsterdam Nieuw-West zoeken wij per 1 augustus een administratief medewerker (0,8-1,0 WTF).

We zijn op zoek naar een bevlogen administratief medewerker, die accuraat te werk gaat. Je werkt in een uitdagende schoolomgeving; Het is dynamisch en zingevend en je bent omringd door gezellige collega's die hard werken om het beste onderwijs te bieden aan de kinderen in Osdorp. Daarnaast houd je van aanpakken.

Als administratieve kracht houd jij je bezig met het bijhouden van de administratie op het gebied van leerlingen, medewerkers en financiën. Daarnaast schrijf je, samen met de intern begeleider nieuwe leerlingen in.  

Verder beschik je over:

  • Affiniteit met basisonderwijs, en onze specifieke doelgroep

  • MBO-denkniveau,

  • Een communicatief en organiserend vermogen,

Over de Osdorpse Montessorischool (OMS)

De OMS is een moderne Montessorischool in Amsterdam Osdorp. De school heeft ongeveer 300 leerlingen verdeeld over 12 heterogene groepen. Het team bestaat uit 36 medewerkers. Vakleerkrachten, onderwijsassistenten en groepsleerkrachten werken nauw met elkaar samen om het onderwijs gezamenlijk vorm te geven. De Osdorpse Montessorischool maakt deel uit van de Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden (STWT).

Op de OMS werken wij vanuit de kernwaarden verbondenheid en verantwoordelijkheid. Wij zien een veilig, pedagogisch klimaat als voorwaarde om tot ontwikkeling te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken daarbij naar de individuele behoefte van ieder kind en hanteren het uitgangspunt: 'het goede doen, op het juiste moment, ook in de ogen van de ander'. 

Wij werken vanuit de visie van Montessori met als motto; Help mij het zelf te doen, leer mij het zelf te doen, laat mij het zelf doen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zelf keuzes kunnen maken en mede-eigenaar zijn van hun eigen leerproces. 

Wat wij bieden:

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding wordt gewerkt.

De aanstelling heeft een omvang van 0,8-1,0 WTF, werkdagen in overleg. Het salaris bedraagt maximaal € 3.110,- bruto per maand (salarisschaal 5 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je salaris, ontvang je een arbeidsmarkttoelage.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling en vrij tijdens de schoolvakanties. Daarnaast stimuleert en faciliteert onze stichting initiatieven van medewerkers wat betreft opleiding en scholing.

Meer informatie:

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met de directie, Maaike de Jong of Roel Braeken, via telefoonnummer 020-6190914.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar uiterlijk 24 mei 2024 via deze site. Onderdeel van de procedure kan een dagdeel meelopen bij ons op school zijn.

  • Vul enkele basisgegevens in.

  • Beantwoord de vragen in ons sollicitatieformulier.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Meer info